Το LegionsRecordStore δημιουργήθηκε τον Οκτώβρη του 2016.Κόντρα στις δυσκολίες της εποχής ένα όνειρο ετών πραγματοποιείται.

Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο ηλεκτρονικό δισκοπωλείο που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της hardrock και heavymetal μουσικής. Στις σελίδες του μπορεί κανείς να συναντήσει μεγάλο stockαπό cds και δίσκους βινυλίου αλλά και επίσημο merchandise από πολλά συγκροτήματα του χώρου.

Σκοπός της ύπαρξης του είναι να μοιραστεί με το κοινό μουσικές που θα μας κάνει να αναπολήσουμε, να ερωτευτούμε, να θυμώσουμε, να προβληματιστούμε. Επιδίωξη μας να στηρίξουμε την μουσική που αγαπάμε όπως τόσες φορές ανιδιοτελώς έχει κάνει και εκείνη για εμάς. Όλοι βιώνουμε τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής για αυτό φροντίδα μας είναι οι τιμές να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερες και οι προσφορές οι καλύτερες δυνατές που μπορούν να υπάρξουν.

Πρόθεση μας είναι η επικοινωνία με όλους εσάς. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την στήριξη και το ολόθερμο καλωσόρισμα και σας εγγυόμαστε οτι καθημερινά θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μπορείτε εσείς να απολαμβάνετε τις καλύτερες μουσικές, αυτές που θα σας κρατούν συντροφιά μια ολόκληρη ζωή.